Archiv 6.12.2023

Tak trochu jiný Mikuláš – podpora technického vzdělání

Pro kroužek „Kutílků“ jsme připravili menší technický workshop. Kutílci se seznámili s 3D tiskem a mohli si složit a odnést jednoduchý model stíhačky X-wing z oblíbených Hvězdných válek. Úspěch byl také u robotických vozítek. Dětem se u nás tak líbilo, že přijdou znovu a tentokrát mají slíbenou virtuální realitu.

Číst dále

Cambridge zkoušky B2 First na Olomoucké

V letošním školním roce se na mezinárodní zkoušky v angličtině B2 First spolupořádané na naší škole jazykovou agenturou PARK přihlásilo 36 studentů. Písemné i ústní zkoušky proběhly 2. prosince 2023 a nyní už netrpělivě čekáme na jejich výsledky, které budou známy v průběhu ledna. První reakce některých účastníků naznačují, že by opět někteří studenti mohli …

Číst dále

Výsledky soutěže o nejlepší PF 2024

Na podzim byl vyhlášen již pátý ročník soutěže „O nejlepší PF 2024“. 21. 11. 2023 vybrala porota vítězná PF. Na prvním místě se umístil David Cetl z IT3A, na druhém místě Marian Borislavov Goranov z IT3A a na třetím místě Erika Chovancová a Barbora Haklová, obě z IT4A.

Číst dále

Školní merch je tu!

Milí žáci, představujeme naši vlastní  volnočasovou školní kolekci oblečení, kterou si můžete prohlédnout a objednat na e-shopu.

Číst dále