POMOCNÁ kuchařka, POMOCNÝ kuchař

Vedení školyAktuálně

Pracovní náplň:
  • spolupráce při objednávání, přejímce a skladování zboží
  • součinnost při zajišťování hospodárnosti gastronomického provozu
  • součinnost při přípravě a expedici výrobků a pokrmů
  • výdej pokrmů studené a teplé kuchyně
  • ošetřování kuchyňského náčiní a vybavení
  • předběžná příprava surovin a potravin rostlinného i živočišného původu
  • méně náročné pracovní úkony spojené s přípravou pokrmů
  • příprava nápojů
  • úklidové práce v gastronomickém provozu
Požadujeme:
  • základní vzdělání
  • praxe v gastronomickém provozu výhodou
Nabízíme:
  • pracovní doba Po-Pá 6:00-14:30 hod., jednosměnná
  • plný pracovní úvazek na pracovní smlouvu
  • pracovní prostředí nové a moderní školní kuchyně
  • příspěvek na stravování
  • příspěvek na penzijní připojištění
  • 25 dnů dovolené
  • plat podle délky praxe – zařazení ve 3. platové třídě podle nařízení vlády č. 341/2017 Sb. o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě v platném znění, osobní příplatek
  • jistotu stabilní organizace zřizované JMK
Nástup: září 2024
Bližší informace podá vedoucí školní kuchyně paní Marie Spielvogelová, tel.: 605 219 210.

Písemné nabídky včetně profesního životopisu zasílejte na e-mailovou adresu hana.cablova@sstebrno.cz  nebo adresu školy: Střední škola technická a ekonomická Brno, Olomoucká, příspěvková organizace, příspěvková organizace, Olomoucká 1140/61, Brno 627 00.