Odborná Exkurze do Prahy: Splněná Přání a Nezapomenutelné Zážitky

Konec června je tradičně spojený s odbornými exkurzemi. Letos jsme se rozhodli pro dvoudenní exkurzi, 25. a 26. 6. 2024, do Prahy, na kterou jsme se všichni těšili. Naši studenti měli několik přání a nápadů, co by chtěli vidět a zažít – jízdu metrem, návštěvu orloje, setkání s panem prezidentem a mnoho dalších. Protože pedagogický doprovod je sportovně naladěný, rozhodli jsme se vyšlápnout si na Petřín pěšky, jelikož fronta na lanovku byla tak na hodinu. Nahoře nás přivítala nádherná vůně růží a také 299 schodů vedoucích na rozhlednu, které jsme s nadšením zdolali.

Mezi dalšími navštívenými místy bylo Voskové muzeum Madame Tussauds, Královská cesta, Národní divadlo, Zlatá ulička, Klementinum a Vyšehrad. Praha nám nabídla svou neuvěřitelnou krásu a historickou atmosféru na každém kroku.
V úterý večer jsme se toulali Hradčanami, kde někteří studenti tvrdili, že zahlédli pana prezidenta. Když jsme vyšli z Jeleního příkopu, opravdu nás čekalo setkání s panem prezidentem, což bylo další splněné přání.
Chci poděkovat všem žákům tříd MS2B, STR2 a kolegům, kteří mi pomohli splnit si mé přání. V prvním ročníku jsme společně vyšli na Lysou horu a ve druhém roce jsme navštívili Prahu. Obě přání se mi splnila a byly to nezapomenutelné zážitky.

Přeji všem krásné dny plné splněných přání.